دلیل غیبت گزینه مدنظر قلعه‌نویی در تیم ملی

مربی تیم ملی از قطعی نبودن حضور مربی پیشین پرسپولیس در جمع دستیاران قلعه‌نویی خبر داد.

خانبان

به گزارش همشهری آنلاین، درحالیکه پیش از این اخباری درباره حضور مهرداد خانبان و پپه لوسادا در کادرفنی تیم ملی فوتبال ایران مطرح شده بود، سعید الهویی، دستیار امیر قلعه‌نویی در برنامه فوتبال برتر اعلام کرد برای بازی با ازبکستان و روسیه تنها مربی بدنساز اسپانیایی تیم ملی را همراهی خواهد کرد.

ظاهرا خانبان که سابقه فعالیت حدود یک دهه‌ای در تیم ملی به عنوان آنالیزور و در دوره اول سرمربیگری کارلوس کی‌روش و دوران دراگان اسکوچیچ را دارد و سال‌ها در کادرفنی پرسپولیس و تیم‌هایی مثل نفت تهران، نساجی، تراکتور و اور برایت چین را دارد، حضورش به عنوان دستیار قلعه‌نویی به عنوان جانشین آندرانیک تیموریان قطعی نشده است.

دلیل این موضوع هم به مشکل فرزند این مربی ۴۴ ساله بازمی‌گردد که سبب شده وی ترجیح بدهد در مقطع فعلی و دست‌کم پایان فیفادی فعلی در کنار خانواده‌اش در آمریکا بماند. البته الهویی قطعی شدن حضور خانبان را در کادرفنی تیم ملی بسیار نزدیک دانست.

کد خبر 1070819 منبع: فارس

• درخواست رسمی بیرانوند قبل از اعزام؛ مشکل اعصاب و روان دارم و خالکوبی هم کردم

• ستاره استقلالی: خداحافظ تیم ملی؛ تا قلعه‌نویی هست من نیستم | سطح فنی بالایی ندارد

• اعلام محرومیت خداداد عزیزی، حتی از ورود به سواحل!

• پرسپولیس وارد رقابت با استقلال شد؛ این ۲ بازیکن را ما هم می خواهیم

• بمب نقل‌وانتقالات زمستانی؛ رونالدو شاگرد سرمربی اسبق پرسپولیس می‌شود؟

• برخی کشورهای با هدایت عربستان به دنبال کنار گذاشتن ایران از جام ملت‌های آسیا هستند

• شوخی با قلعه‌نویی کار دست قایدی داد؛ دلیل حذف از تیم ملی مشخص شد

• احتمال رویارویی نظامی روسیه و ناتو جدی است؟ | یک جرقه‌ ممکن است اوضاع را دگرگون کند | صدور دستورت ویژه در آلمان

• گلوله مو، توده مشترک گربه و انسان

• چطور متخصص مناسب برای تعمیرات و خدمات منزل پیدا کنیم؟ راهنمای انتخاب آگاهانه

• سردار آزمون در آغوش مادر در تهران | عکس

• تصاویری از تشرف مرحوم آیت الله شبیری زنجانی به حرم حضرت معصومه(س) | ویدئو

• اموال ۳۹۴ نفر از عناصر ضد انقلاب توقیف شد؛ تعداد حساب‌ها و خودروهای این افراد

• ۸ چالش بزرگ عربستان در جنگ با یمن

• یک کشور دیگر وارد جنگ عربستان شد

• ادعای عجیب ونس؛ با یک حمله تاکتیکی شگفت‌انگیز تأسیسات هسته‌ای ایران را نابود کردیم

• ستاره استقلالی: خداحافظ تیم ملی؛ تا قلعه‌نویی هست من نیستم | سطح فنی بالایی ندارد

• روسیه طرح محرمانه‌ای برای ساخت قطعات هواپیما در ایران داشت

• کمک جدید ترامپ رسید | نورهای مرموز در آسمان ایران | لیست پرماجرای ژنرال

• سوال معنادار رهبر انصارالله یمن از ترکیه و پاکستان

• کندن موی این قسمت از بدن باعث عفونت می‌شود

• «خانوم والده» کمدی محبوب تماشاگران ویدئوهای شبکه‌های اجتماعی

• عراقچی: وقت آن رسیده واشنگتن خود را از این غل و زنجیر رها کند

• ترامپ؛ امروز درباره ایران جلساتی دارم

Leave a Comment

Are you human? Please solve:Captcha