پاشازاده: اگر پنجره باز بود سهراب سرمربی استقلال نمی‌شد!/ او با شکایت‌کن‌ها و دلاربگیرها فرق دارد

مهدی پاشازاده که خودش سال‌ها برای استقلال به میدان رفته، از روزهای خوب این تیم در فصل جاری می‌گوید.

مهدی پاشازاده

همشهری آنلاین – امیرحسین اعظمی | استقلال شروعی رویایی در فصل جدید لیگ نخبگان آسیا داشت و در نخستین دیدار خود با 3‌گل از سد السد گذشت. پیروزی مقابل السد می‌تواند از نظر روحی و امتیازی، آبی‌ها را در ادامه مسیر لیگ نخبگان در شرایط مناسبی قرار دهد. مهدی پاشازاده کاپیتان سابق استقلال نیز با تمجید از عملکرد این تیم، ادامه دادن این روند را بسیار مهم می‌داند. او معتقد است استقلال درصورت حفظ شرایط فعلی می‌تواند در ادامه فصل نتایج قابل توجهی کسب کند و اتفاقات خوبی را رقم بزند.

پاشازاده: اگر پنجره باز بود سهراب سرمربی استقلال نمی‌شد!/ او با شکایت‌کن‌ها و دلاربگیرها فرق دارد
ضربه بد به السد

پاشازاده در گفت‌وگو با همشهری حرف‌هایش را اینگونه آغاز می‌کند: «دوشنبه‌شب یک نتیجه فوق‌العاده رقم خورد و به‌نظر من پشت این نتیجه و این پیروزی تفکر وجود داشت. بازیکنان استقلال در زمین مسابقه با جان و دل جنگیدند، نکات تاکتیکی را به‌خوبی اجرا کردند و این یک ضربه بد به تیم قطری السد بود. تا مدتی پیش خیلی‌ها جوانان استقلال را باور نداشتند، اما آنها ثابت کردند که می‌توانند کارهای بزرگ انجام دهند.»

توقعات بالا نرود

پاشازاده در ادامه با اشاره به اهمیت تداوم نتایج خوب استقلال تأکید می‌کند: «وقتی تیمی برنده می‌شود، بهتر است درباره نکات مثبت صحبت کنیم. به‌نظر من مسئله مهم درباره استقلال، تداوم این شرایط است و مهم این است که بتوانند این نتایج را ادامه دهند. استقلال بدون شک در لیگ برتر شانس قهرمانی دارد و اگر در تیم آرامش وجود داشته باشد و شاهد تنش و حاشیه نباشیم، می‌تواند در لیگ برتر قهرمان شود. در آسیا نباید توقعات را بیش از حد بالا ببریم، چون همه می‌دانند فوتبال ما از لحاظ ساختار و امکانات با چه مشکلاتی روبه‌روست. با این حال، اگر استقلال بخواهد در آسیا هم اهداف بزرگی داشته باشد، هیچ مشکلی وجود ندارد. مهم این است که بازیکنان بجنگند و بتوانند در لیگ نخبگان به بالاترین جایگاه ممکن برسند.»

حردانی شجاعت داشت

کاپیتان سابق استقلال درخصوص بخشیده شدن صالح حردانی توسط سرمربی تیم هم حرف می‌زند: «در هر خانواده‌ای اختلاف به‌وجود می‌آید، اما مهم این است که بهترین تصمیم گرفته شود. بعد از اتفاقاتی که افتاد، صالح حردانی سکوت کرد و درنهایت این شجاعت را داشت که عذرخواهی کند. از طرفی سهراب بختیاری‌زاده هم قصد داشت از اصول خودش پایین نیاید. خدا را شکر که این مشکل حل شد و صالح هم یکی از بهترین بازی‌هایش را برابر السد انجام داد. درنهایت هم نتیجه‌ای حاصل شد که هواداران خوشحال شدند و چیزی مهم‌تر از این وجود ندارد.»

تمجید از سهراب

پاشازاده در ادامه با تمجید از عملکرد سهراب بختیاری‌زاده می‌گوید: «من در مصاحبه‌ای که قبلا با شما داشتم به این موضوع اشاره کردم که نباید در یکی دو سال گذشته، زمانی که سهراب به‌عنوان مربی موقت به استقلال آمد، دوباره از این تیم جدا می‌شد و باید او را حفظ می‌کردند، چون سهراب سرمایه باشگاه استقلال است. سهراب با شکایت‌کن‌ها و دلاربگیرها خیلی فرق دارد و طبیعتا از خانواده استقلال محسوب می‌شود. ما همه باید از سهراب حمایت کنیم تا بتواند نتایج خوبی بگیرد و استقلال را به موفقیت برساند. مسئله مهم این است که فوتبال ایران بتواند از سرمایه‌های خودش به بهترین شکل استفاده کند. شما هم می‌بینید که وقتی به سهراب بختیاری‌زاده و بازیکنان جوان استقلال اعتماد می‌شود، چه بازی مثبتی شکل می‌گیرد. کافی است نگاهی به عملکرد رزاقی‌نیا در خط هافبک استقلال بیندازیم تا متوجه شویم اعتماد به جوان‌ها چقدر می‌تواند به تیم کمک کند. واقعا حیف شد که فوتبالیست خوبی مثل رزاقی‌نیا در جام‌جهانی بازی نکرد.»

اگر پنجره باز بود

پاشازاده در قسمت دیگری از صحبت‌هایش تأکید می‌کند: «من معتقدم اگر پنجره استقلال باز بود، الان سهراب سرمربی استقلال نبود و آقایان می‌رفتند دنبال مربیان خارجی و دوباره بحران‌های سال گذشته شکل می‌گرفت. به‌نظر من خیلی‌ها از نتیجه گرفتن استقلال خوشحال نیستند، چون دستشان از گرفتن دلار کوتاه شده است. شما ببینید که ساپینتو چند روز پیش چه مصاحبه‌ای انجام داد. این صحبت‌ها از طرف کسانی است که دستشان از گرفتن دلار کوتاه شده و بهتر است ما بیش از گذشته مراقب سرمایه‌های خودمان باشیم.»

کد خبر 1069017

• ما اصلا به جذب بیرانوند فکر هم نمی‌کنیم | همان بهتر که او به این تیم‌ها برود

• مذاکره پرسپولیس با ۵ بازیکن در هتل | جذب ۲ بازیکن قطعی است

• زلزله در ارتش سرخ ها؛ احتمال جدایی ۱۰ ستاره پرسپولیس!

• قلعه‌نویی لیست جدید تیم ملی را اعلام کرد؛ چند چهره جدید بعلاوه چند بازیکن در آستانه ۴۰ سالگی

• بازیکنی که تارتار نمی‌خواست، اما هنوز قراردادش پابرجاست‌ | مقصر قرارداد عجیب بازیکن مجارستانی کیست؟

• بختیاری‌زاده حرف آخر را زد؛ باید قهرمان معرفی شویم

• یک ایرانی در رقابت های لیگ فوتبال اروپا حضور دارد | در ترکیب تیم برابر کریستال پالاس

• ارجاع قرارداد سفید قلعه‌نویی به هیئت رئیسه | 15میلیارد تومان برای هر ماه یا چک سفید امضا؟

• پیام سرلشکر محسن رضایی برای مردم: حماسه‌سازی شما در این شب‌ها در تاریخ ایران ماندگار خواهد ماند

• بختیاری‌زاده حرف آخر را زد؛ باید قهرمان معرفی شویم

• خانم مرزبان شرفت چقدر ارزش داشت که فروختی؟… | ویدئو

• خبر مهم پزشکیان؛ درباره کالابرگ تصمیم قطعی گرفته شد+ جزئیات | تاکید بر اجرای یک طرح

• معاون ترامپ: صبر مردم از درگیری‌ها با ایران سر آمده | آمریکا همیشه با اسرائیل هم‌نظر نیست |می‌توانیم به خاورمیانه بگوییم: خودتان از پس کارتان بربیایید

• روزنامه‌نگار یمنی در شبکه فرانس 24: ما افتخار می‌کنیم که با ایران رابطه داشته باشیم!

• حمله به مکه با پهپاد چینی؛ پای پاکستان و ترکیه به جنگ باز می شود؟ | افشاگری روزنامه‌نگار صهیونیست از پشت پرده سناریوی سعودی‌ها

• فوری؛ اسرائیل در تدارک حمله زمینی جدید است | یدیعوت آحارانوت خبر داد

• ما اصلا به جذب بیرانوند فکر هم نمی‌کنیم | همان بهتر که او به این تیم‌ها برود

• شمارش معکوس برای ال‌نینو | چند سیل بزرگ کشور محصولِ این پدیده است؟ | آماده‌باش وزارت نیرو برای مهار ال نینو

• جنگنده F ۱۵ آمریکا را با فرغون جمع‌آوری کردند | واکنش مقام عالی رتبه سپاه به ماجرای نجات خلبان‌ آمریکایی در ایران

• مذاکره پرسپولیس با ۵ بازیکن در هتل | جذب ۲ بازیکن قطعی است

• حمله به کشتی آمریکایی در تنگه هرمز

• جاده تهران-ساوه رنگ خون گرفت + آمار کشته‌ها و زخمی‌ها

• باید با ایران مذاکره کنیم؛ بستن باب‌المندب یعنی فاجعه جهانی | مسدودی تنگه هرمز کافی است

• ۵ نوع درد که نباید نادیده بگیرید؛ از درد قفسه سینه تا ساق پا

• زمان جدایی بیرانوند از تراکتور مشخص شد

• استاندار بصره: چند بازیکن استقلال را برای تیم خودم می‌خواهم!

• یک نفر همه هزینه‌های استقلال در عراق را داد!

• این تصویر از اکرم عفیف دل استقلالی‌ها را خنک می‌کند

• بازگشت تلخ طارمی به آسیا بعد از ۸ سال با شکست در عربستان

• آسیا به احترام این تیم می‌ایستد | استقلال ۳ – السد ۰

• خلیفه‌اصل: آلکس فرگوسن الگوی من است | به بازیکنان گفتم تراکتور را می‌بریم

• وقتی خود VAR هم VAR می‌خواهد | همه از اشتباهات داوری به تنگ آمده‌اند