معاون رئیس جمهور آمریکا بامداد سهشنبه گفت که واشنگتن میخواهد مطمئن شود ایران نمیتواند برنامه هستهای خود را بازسازی کند.
به گزارش هشمهری آنلاین به نقل از فارس، «جیمز دیوید ونس» معاون رئیس جمهور تروریست آمریکا بامداد سهشنبه ادعاهای نخنماشده علیه برنامه هستهای جمهوری اسلامی ایران را تکرار کرد.
ونس در مصاحبه با شبکه «نیوزمکس» مدعی شد: «ما تأسیسات هستهای آنها، به ویژه سه تأسیسات غنیسازی، را با یک حمله تاکتیکی شگفتانگیز نابود کردیم».
وی ادعاهایش را اینگونه ادامه داد: «اما مسئله این است که باید مطمئن شویم آنها قادر به بازسازی برنامه هستهای خود نباشند. در اینجا دو مرحله وجود دارد. آیا ایران میتواند فردا سلاح هستهای بسازد؟ خیر. آیا ایران میتواند در شش ماه یا یک سال سلاح هستهای بسازد؟ خیر».
معاون رئیس جمهور آمریکا اظهار داشت: «اما چیزی که ترامپ سعی دارد مطمئن شود این است که آنها منابع و زیرساخت لازم برای بازسازی آن را نداشته باشند. بنابراین دو سال بعد، سه سال بعد، ده سال بعد، آنها همچنان قادر به ساخت سلاح هستهای نخواهند بود».
ونس سپس مدعی شد: «البته، بخش بزرگی از آنچه اکنون در حال وقوع است این است که ایرانیها با ایجاد وحشت در کشتیرانی بینالمللی، به نابودی برنامه هستهای خود پاسخ میدهند».
وی در توجیه افزایش قیمت سوخت و انرژی با هدف فریب افکار عمومی آمریکاییها ادعا کرد: «به این دلیل است که ایرانیها همچنان به شلیک موشک و پهپاد به کشتیهای تجاری ادامه میدهند».
این مقام آمریکایی با ادعای اینکه واشنگتن هر کاری بتواند برای ادامه جریان نفت و گاز انجام میدهد، افزود: «اما این اساساً به ایرانیها مربوط میشود. اگر ایرانیها بخواهند کشتیرانی بینالمللی را تهدید کنند، ما جلوی آن را بگیریم».
کد خبر 1070799 منبع: فارس
-
ترامپ؛ امروز درباره ایران جلساتی دارم
-
احتمال از سرگیری جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران؟
-
اقدام علیه رئیس جمهور؛ قطع صدای ترامپ در مراسم کاخ سفید
-
ادعای عجیب ونس؛ با یک حمله تاکتیکی شگفتانگیز تأسیسات هستهای ایران را نابود کردیم
-
ادعای جدید وزیر آمریکایی علیه ایران
-
ادعای وزیر خزانهداری آمریکا درباره پایان جنگ با آمریکا
-
ترامپ: بلاروس را جایگزین کانادا میکنم!
-
پزشکیان: می دانید که از یک خانواده معمولی رئیس جمهور شدم؟ | آدم، مفت به جایی نمیرسد
-
حشدالشعبی سوپاپ اطمینانی راهبردی برای حفاظت از کشور است
-
وعده ۵ میلیارد دلاری ترامپ به اعراب ؛ جزئیات ماجرا
-
سریال «کلاغ» بدون اجازه اقتباس کرد؛ مسعود کیمیایی نیمقرن پیش از خانواده بورخس اجازه گرفت
-
دروس حوزه علمیه قم تعطیل شد+ جزئیات
-
ما همه بچههای مینابیم + فیلم
-
غیبت عجیب قایدی در فهرست جدید تیم ملی فوتبال
-
روسیه طرح محرمانهای برای ساخت قطعات هواپیما در ایران داشت
-
یک کشور دیگر وارد جنگ عربستان شد
-
سوال معنادار رهبر انصارالله یمن از ترکیه و پاکستان
-
عراقچی: وقت آن رسیده واشنگتن خود را از این غل و زنجیر رها کند
-
ماجرای بیگانگان فضایی در آسمان تهران چه بود؟ + ویدئو
-
ترامپ؛ امروز درباره ایران جلساتی دارم
-
برخی کشورهای با هدایت عربستان به دنبال کنار گذاشتن ایران از جام ملتهای آسیا هستند
-
اهداف جدید ایران در صورت حمله آمریکا | سپاه: قطعا جغرافیای جنگ را تغییر خواهیم داد | برای یک جنگ طولانی مدت آمادهتر شدهایم
-
سریال«بدنام» هم تمام می شود
-
بهترین روش نگهداری طولانی مدت تخم مرغ؛ حتی تا ۲ سال بدون یخچال!